Skåpet brinner

I natt utsattes moskén i Malmö för ett brandattentat igen. Naturligtvis är det åter igen Skånepartiet (Skåp) som är mordbrännarna.

Führern Carl P. Herslow och hans Hitler Alte (Jugend har blivit gamla) i Skåp har en egen radiostation i Malmö (90.2 MHz) där de i dagliga direktsändningar tillåts spy galla över Islam och hur muslimerna är roten till allt ont här i världen. Hela tiden dansas det på en tunn lina när det gäller huruvida det kan räknas som hets mot folkgrupp eller inte.

Programidén är enkel. Carl P. eller någon annan gammal brunskjorta sitter under dagtid på vardagar och tjatar om ondskan Islam vill sprida över världen. Folk, troligen endast pensionärer – möjligen en och annan arbetslös, ringer in och hälsar till varandra enligt ett intrikat mönster. De verkar skriva listor över vilka som hälsar till vem och om man glömmer tacka någon för en hälsning kan man inte räkna med en hälsning nästa vecka. Ibland pratar de om något för dem väsentligt. Det kan gälla vad som helst – busstidtabellerna för stadsbussarna i Malmö, cyklisternas framfart, eller hur ostädad en park kan vara. Programledaren leder sedan direkt ämnet över till Islam, oavsett vad det gäller. Islam är orsaken till att gässen i Kungsparken inte kan hålla tätt. Att Edith, 78, nästan blev omkullknuffad av en cyklist i tisdags, har sin anledning i att muslimer stjäl cyklar. Linje 3:s försening på tre minuter i söndags berodde på att en muslimsk familj inte gick av bussen i tillräckligt snabb takt.

Programmen går alltså ut på att beskylla Sveriges muslimer för allt som är fel med samhället. Naturligtvis betonas det att alla muslimska män är pedofilistiska våldtäktsmän och att alla muslimska kvinnor är underkastade männen och har stora bylsiga kläder på sig för att kunna få plats med så mycket snatterigods som möjligt. När Skånepartiet inte sänder direkt, sänder de repriser.

Är det konstigt att moskén i Malmö brann i natt?

Eftersom Skånepartiet dagligen beskyller muslimerna för att våldta, stjäla och mörda, så kommer jag hädanefter bestämt att hävda att alla skånepartister är mordbrännare. Carl P. Herslow, vart var du i natt, egentligen, någon gång strax före midnatt? Gick bensinlukten bort?

Det här inlägget postades i Malmö. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Skåpet brinner

  1. anti-dürhing skriver:

    Jag håller helt med dig i din analys av Skånepartiet. De är verkligen rasister i alla bemärkelser. Men jag håller det för ytterst osannolikt att de skulle tänt på själva.

    Möjligen har de inspirerat till det, men det är tveksamt. Skåp är i allt väsentligt en sluten sekt med lika lite verklighetskontakt som de har kontakter med människor utanför sitt radiopratande. De är ett gäng bittra pensionärer helt enkelt. Skåp dör åldersdöden inom 10-15 år. Då är alla medlemmar döda. ”Påfyllningen” av yngre kan inte hålla jämna steg. De presumtiva yngre medlemmarna går till Sverigedemokraterna, skulle jag tro. Och just därför att Herslow är alltför diktatorisk och bisarr. Det finns ju inget som skiljer Skåp och Sd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *