En predikan för Åke

Genom att tillåta kristna präster och pastorer, så kommer det att skapa katastrofer helt enkelt. Utan dess like. Vi ser följderna redan av det här. Vi ser det genom Guds ord som sprider sig. Nu är inte alla troende präster, men det har uppstått på grund av detta en gång i tiden och sedan kan naturligtvis oskyldiga människor bli smittade av denna hemska sjukdom utan att för den skull ha någonting med det som ligger bakom i detta vad gäller prästerskapet.

Jag tar upp här och undervisar om dessa abnormiteter. Och religiösa abnormiteter är en djup cancersvulst på hela samhällskroppen. Jag vet att religiöst förvridna människor kommer till och med att våldta gurkor. Inte heller grönsaker går fria från människans religiösa behov och branden som är tänd i en människa. Utan till och med det kan man ägna sig åt.

Gudsskändare. Redan då detta skrevs visste jag vad som skulle ske. Ni har upplevt det här och upplever det och ni förfasar er över det. Och Svante talar i första e-mailet på raderna ett och tio om religiösa människor. Och religiösa människor är översatt från grundtexten som säger ’en som ligger med gurkor’. GudsleksakEn som ligger med gurkor är religiösa människor som då jag talar om. Nu vill jag understryka att alla pastorer är inte kristna. Och alla pastorer är inte troende. Men man öppnar ändå porten till förbjudna områden och låter religionen få fäste i tankelivet. Och den som är kristen i dag börjar inte som sådan. Utan började helt enkelt med att byta sin tro. Det var så det började. Och att vara trogen i ett religiöst förhållande är inte på något sätt ett bättre förhållande än där man byter grönsak varenda dag. Det är inget bättre förhållande. Utan det är lika föraktligt i mina ögon.

Frivilligt lämnar jag renheten och tar emot orenheten. Medvetet bytte de säger Nisse. Religionen det är någonting sjukt. Det är alltså en frisk och ren tanke som blivit utbytt mot en besmittad tanke. Där ett friskt hjärta som blivit utbytt mot ett sjukt hjärta. Det är så man har gjort. Där en frisk kropp som har blivit ödelagd på grund av ett byte säger Nisse… Är religiositet något man väljer, svar ja. Man väljer det. Man är inte född till det. Man väljer det här helt enkelt. Man byter ut det. Det är absolut på det sättet för annars skulle det vara svek mot grönsaker.

Eller hur, Åke Green? 

Det här inlägget postades i Sverige. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En predikan för Åke

  1. fredrik skriver:

    paridosirea även avslutningen av predikan (inbjudan m.m. skulle vara intressant att se vad sådant skulle leda till)

  2. Fred skriver:

    Jag skulle hellre se dig paridosirea avslutningen av predikan. Hur skulle det se ut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *