God Jul!

Merry Holy Infant Day!

Bloggen tar semester. Det finns mycket jag hade velat skriva om den gångna hösten som jag helt enkelt inte haft tid till. BRÅ:s rapport om kriminella invandrare, vars slutsatser påminner om Rasbiologiska Institutets. Valet i Irak som antagligen visar sig vara en seger för demokratin, ett mål som tydligen helgar medlen. Det urvattnade Kyotoprotokollet, som innebär att vi snart får flytta in i hus som ligger lite högre belägna. Bara för att nämna några ämnen jag velat täcka.

Nu bär det iväg till Singapore och Malaysia för välbehövd semester istället. Två veckor i 30-gradig värme är precis vad doktorn ordinerat den här läraren. Om tillfälle ges kommer jag att blogga lite därifrån, men antagligen ytterst sparsamt.

För lite julläsning kan jag rekommendera följande poster:

Jul, Jesus och jidder

Tomten klappar till julen

Tills nästa gång:

God Jul och Gott Nytt År!

Det här inlägget postades i Admin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *