Rolle rumlar

I Tyskland bygger man bordeller som aldrig förr och man importerar massor med kvinnor från öststaterna. Detta är inget annat än förtäckt slavhandel, något som är förbjudet även i Tyskland, även om prostitution inte är det. Anledningen till expansionen av den lukrativa sexhandeln är att det är fotbolls-VM i Tyskland nu till sommaren.

Fotboll och sexhandel. Sport och kvinnoförtryck. Det är väl inte så att det hör ihop?

På onsdag är det landskamp i Riyad, då Sverige möter Saudiarabien på bortaplan. Om det hade Sveriges assisterande förbundskapten, Roland Andersson följande att säga:

 

Pensionärer får inte komma in på vissa ställen i Sverige, jag får inte gå in på vissa krogar heller. Jag är 55 år och kommer inte in på vissa ställen i Sverige.

 

Uttalandet har sitt ursprung i att på Prins Faisal-stadion, där matchen spelas, får kvinnor inte komma in. Jo, Rolle, det finns ju inte några som är mer diskriminerade än svenska män i 50-års-åldern…

 

Om kvinnorna vill se på fotboll kan de göra det på tv.

 

…fortsatte Andersson.

Plötsligt står det klart för vem man bygger bordeller i Tyskland: assisterande förbundskaptener i medelåldern som inte vet hur kvinnoförtryck går till. Om någon skulle behöva hitta Rolle någonstans i den tyska sommarnatten, så finns det ett par ställen runt hörnet där man bör leta först…

Det här inlägget postades i Sverige. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rolle rumlar

  1. Andreas skriver:

    Jag antar att tanken (även om jag inte håller med) var att man tillät bordeller för att skydda de prostituerade. Det brukar iallafall kallas så. Men helt plötsligt så är det inte det som är det viktiga utan nu är det ren kommersialism. Man kunde ju tro att det skulle krävas en del tillsånd för att öppna bordell eller utöka verksamheten men istället för syftet så importerar man friskt för att tillfredställa sexsugna turister.
    Detta visar tydligt på vikten att inte vika en tum i första instans för om man gör det så går det snabbt vidare till nästa.

  2. Fred skriver:

    Jo, det är med all säkerhet i ett rent kommersiellt syfte. Man kan undra vad som händer till hösten, när VM är över. Rolle kanske har några extra sovrum…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *