Nyhetskanalens behag

Här är två screenshots från the Fox News Channel.

Neil Cavuto dreglarDen första är från ifjol (programmet Your World w/ Neil Cavuto – 4 februari 2005).

Your World w/ Neil Cavuto stoltserar med följande slogan:

 

the Number One Business Show on the Planet

 

Det är lätt att se varför.

Den andra bilden är från i förrgår (Fox News Live – 3 februari 2006).

Fox News hävdar sig vara:

 

Jon Scott dreglarthe Most Powerful Name in News

 

First – Fair – Fox

 

Fair & Balanced

 

Särskilt det senare antar jag numera betyda att för att väga upp mängden moraliserande från kanalens programledare måste man ta till sex för att balansera skiten.

En annan sak man reflekterar över är hur fantasilösa de blivit. Exakt samma story som i fjol, vid exakt samma tid på året, med exakt samma bildlösning – allt för att kanalens programledare ska få dregla över lite bröst. Som om inte tjatet om homoäktenskap, abort, kriget mot julen, de farliga muslimerna, den terroristsympatiserande vänstern, och bushkramandet var tillräckligt.

Det här inlägget postades i Media, USA. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nyhetskanalens behag

 1. Pingback: mymarkup.net

 2. Ron skriver:

  Plötsligt ser jag hur plastikoperation kan få TV i USA att nå nya höjder!

  Tänk om en av de här flickorna hade råkat visa en bröstvårta. Då hade det inte varit halvtidsunderhållning längre, utan ett verk av satan som kan ge bestående men hos små barn. Skadestånd, anklagelser och ursäkter fladdrande hit och dit.

  Risken får ju sägas är relativt stor att ett tyg glider åt sidan på grund av att något råkar haka i. Det rör ju sig bara om en centimeter eller två här.

  Lösning för att på ett säkert sätt kunna visa pin-uppor i tv:
  Tvinga alla flickor som skall vara med på TV att operera bort bröstvårtorna! (De kan ju passa på att addera några plastbitar till samtidigt). Då behöver FOX inte vara oroliga längre och vi tv-tittare kan känna oss riktigt säkra när vi blir matade med mög.

  Antagligen behövs inte BH:n längre, och vi kan få se människan så som söte Gud skapade oss! (Med vissa tillägg, bortknipsningar, snitt, lyftningar, förgiftningar, insmörjningar, slipningar och färgningar, förstås, så att vi inte blir äcklade.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *