Så som skåp är mest

Skånepartiet (Skåp) i Malmö, med Übersturmführer Carl P. Herslow vid pulpeten, vägrar betala Stim-pengar för musiken de spelar på sin närradiostation. De har under tio år låtit bli att göra rätt för sig och betala för musik som är skyddad av upphovsrätten.

Det vet man ju hur skånepartister är:

De utnyttjar systemet och mjölkar det på pengar. De lever på bidrag utan att göra rätt för sig. De har ingen respekt för det här landets lagar, regler och traditioner. Om det inte passar kan de sticka härifrån.

Läs mer om Herslows brott mot upphovsrättslagen på Sydsvenskan. Om Skånepartiets inblandning i branden vid Malmömoskén, ytterligare ett exempel på deras tydliga förakt för gällande lagar, har jag skrivit om här.

Det här inlägget postades i Malmö, Media, Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *