Veckans länklöp – vecka 11

TJUV TOGS MED BYXORNA NERE

Say Bokstavligen. När Christopher Willever skulle rensa kassaapparaterna i en tobaksaffär klättrade han först in genom ett galler. I processen gled hans byxor ner. Han brydde sig aldrig om att hasa upp dem igen, vilket tydligt kan ses i polisrapporten och på butikens kameramonitorer.

DET MILJONÅRIGA KRIGET HAR BÖRJAT

Scientologen Tom Cruise blev förbannad på ett avsnitt av South Park. Comedy Central stoppade avsnittet. Isaac Hayes, också scientolog, slutade serien ändå. Trey Parker och Matt Stone tvingades släppa ett pressmeddelande där de bland annat sa:

So, Scientology, you may have won THIS battle, but the million-year war for earth has just begun! Temporarily anozinizing our episode will NOT stop us from keeping Thetans forever trapped in your pitiful man-bodies. Curses and drat! You have obstructed us for now, but your feeble bid to save humanity will fail! Hail Xenu!!!

En beskrivning av avsnittet och kontroversen kan läsas här.

UPPDATERAT: AVSNITTET (REAL PLAYER)

Mer om idiotierna inom Scientologikyrkan kan man läsa här.

MAN FÖRSÖKTE KRÄNGA FALSKA MILJARDDOLLARSEDLAR
Ännu en pärla från Smoking Gun. En man försökte kränga falska miljarddollarsedlar. Just det, en etta följd av nio nollor. Det är inte första gången någon tar en rövare med sedlar som inte finns. Varför inte testa 200-dollarsedlar med George W. Bush som nuna?
Bushsedel

Det här inlägget postades i Skola. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *