Konservativa tuttar

Vad är det för samband mellan konservatismen och tuttar? Fox News rapporterar varje år om Lingerie Bowl – en underklädestävling som går av stapeln samtidigt som Superbowl. Detta skrev jag en post om för några veckor sedan.

Republikanen Katherine Harris visade ifjol upp sig på Fox News program Hannity & What’s-the-other-guy?:

Katherine och What's-his-face

Nu när hon bestämt sig för att vinna senatsracet i Florida gjorde the Daily Show ett reportage om henne och hennes strategi i förra veckan.

Harris var kvinnan som fixade rösträkningen i Florida vid presidentvalet 2000 samtidigt som hon skötte Bushs kampanj där. På senare tid har det varit snack om att hon kanske skulle hoppa av senatsracet, när det avslöjades att det förekommit oegentligheter vid finansieringen av hennes kampanj.

Nu har den ärkekonservative Joe ScarboroughMSNBC också drabbats av tuttfeber:

Scarborough och Carey

Kvinnan på bilden är Mary Carey – porrstjärnan som för två år sedan ställde upp i guvernörsracet i California.

Jag antar att jag också fått en släng av tuttfeber eftersom detta är den andra posten på väldigt kort tid som handlar om konservatismen och tuttar. Här, inför världen, min fru och Gud, vill jag poängtera – jag skriver inte om det för att jag är besatt, utan för att de är det. Ok?

Det här inlägget postades i Media, USA. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *