Bojkottad ribba

JämO, Claes Borgström vill att Sverige ska bojkotta fotbolls-VM genom att dra sig ur turneringen. Anledningen är att Tüskland rustar för invasion av svenska män som bara måste lätta på trycket i någon av de tyska bordellerna när de inte pallar titta på fotboll. Tyska bordeller köper och säljer kvinnor som slavar – och JämO tycker inte att svenska män bryr sig tillräckligt. Hans förslag provocerar fram en reaktion.

Stollhögern, med slavhandelsförespråkaren Dick Erixon i spetsen, tycker naturligtvis att man ska lägga ner JämO:

Det är till tokgalna utfall som dessa som våra skattepengar går. Vi avlönar tusentals åsiktspoliser i politisk korrekthet. Läg [sic!] ner hela bunden [sic!]!

Dick tycker alltså att det är fel att kritisera slavhandel svenska skattepengar. Han tycker också att det är helt okej att tjejer importeras till Tyskland för att suga av svenska fotbollssupportrar för en billig peng. Är man en Dick, så är man…

Sen kan jag tycka att det kanske är att ta i för det svenska landslaget att inte spela i VM i Tyskland. Det vore bättre om de svenska männen bojkottade bordellerna, vilket antagligen är vad Borgström egentligen vill med sin provokation. Om bara en Dick kunde tänka så långt.

Det här inlägget postades i Bloggar, Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *