Meta-någonting

Illmar ReepaluJag fick en tidning av Illmar Reepalu idag. Nja, killen som stod bredvid honom, men i alla fall. Tidningen heter Efter Arbetet (kan hittas på nätet här) och är en efterföljare till dagstidningen Arbetet som lades ner för några år sedan. Efter Arbetet kommer ut med ”minst fyra nummer om året tills vidare.”

Det underliga med att få en tidning av Illmar (nåja) var inte att det var en tunn socialdemokratisk propagandapamflett. Det underliga var att på sidan 3 hittade jag en artikel om entreprenörskap – med en stor bild på Dan Olofsson, Sigmas grundare och starke man. Artikeln framhåller Olofsson som en entreprenör – en framtidsmänniska.

Tidningen innehåller också en längre artikel om Illmar själv och hur bra han tycker att Malmö är.

Illmar delar alltså ut en tidning om sig själv och Dan Olofsson. Samtidigt är Illmar åtalad för att ha tagit emot en bjudresa av nämnde Olofsson.

Filosofi är inte min starka sida, men detta är meta-någonting.

Det här inlägget postades i Malmö, Politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *