Ombildning och förändring

Bloggen genomgår just nu en ganska stor förändring. Därför kommer jag inte att skriva så många poster inom den närmsta framtiden. Däremot kommer ni att se tydliga skillnader inom kort – om ni inte ser dem redan nu.
Temat Journalized, som jag har använt, upplever jag själv som ganska plottrig. På en 17 tums skärm är det väl ok, men eftersom jag själv uppdaterat till 19 tum känns det ibland som om man sitter flera meter ifrån skärmen. Detta är dock inte den främsta orsaken.
Bloggen körs på WordPress och på senare tid har en ny plugin – Widgets – tillkommit och den verkar underlätta administrationen och funktionaliteten väsentligt. Eftersom Journalized inte har Widgetsupport kommer jag att byta till ett tema som heter Binary Blue – ett inte nödvändigtvis blått tema. Det var helt enkelt det snyggaste och det mest funktionsdugliga av de teman som stödjer Widgets.

På begäran av flera av mina vänner kommer bloggen dessutom delas upp i två – en för film och en för politik och samhälle. Det nya temat har flera bra funktioner som underlättar detta. Det innebär också att de filmrelaterade posterna kommer att försvinna från den här sidan. De kommer snart att återfinnas i deras nya hem.

Återkommer…

Det här inlägget postades i Admin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *