Ordet börjar på O

För er som har hittat till the Colbert Report – grattis! – ni har hittat till en av världens 100 mäktigaste människor. Programmet, som följer direkt efter the Daily Show with Jon StewartComedy Central, har ett inslag som heter the Word. Programledaren Stephen Colbert kommenterar nyheter med en högervinkling, medan subliminala meddelanden rullas upp bredvid honom på skärmen.

Sajten News Corpse har tagit idén ett steg vidare. De lägger till de subliminala undertexterna på Bill O'Reillys Talking Points Memo-inslag på Faux News. Det hade kunnat vara hysteriskt roligt, om det inte hade varit för den gnagande olusten att Mr. Falafel faktiskt menar allvar med sina paranoida konspirationsteorier och högerextrema påhopp. Nåja, lite kul är det allt…

Det här inlägget postades i Media, USA. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *