Jävig vikarie

Turerna kring nedläggningen av högstadiet vid Hermodalsskolan i Malmö rullar vidare. Senast i en artikel i Sydsvenskan.

Nu har John Roslund polisanmält sina gamla kollegor vid skolan. Han anser sig ha utsatts för en smutskastningskampanj, hot och förtal. Om han verkligen har utsatts för hot och förtal så ska de skyldiga naturligvis straffas, men nog har han satt sig i en väldigt utsatt sits – helt på egen hand.

John Roslund är en fast anställd lärarvikarie i Fosie stadsdel i Malmö och mellan 2002 och 2005 arbetade han på Hermodsdalsskolan. Nu, ett och ett halvt år senare, står han som moderat fritidspolitiker i samma stadsdel bakom beslutet att lägga ner högstadiet på sin tidigare arbetsplats. Kan han stava till "jäv"?

Det här inlägget postades i Malmö, Skola. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *