Parfymdoftande Sd

Att Sverigedemokraterna kickar fd nazisten Daniel Olsson från sina listor i Hässleholm kan man förstå (se t.ex. Sydsvenskan). Sd har under en längre tid velat göra sken av att de inte har något nazistiskt förflutet.

Att Sverigedemokraterna inte kickar Daniel Olsson från partiet helt och hållet, utan låter honom vara fortsatt medlem kan man också förstå. Vem som helst som följer deras politiska ståndpunkter och argumentation vet i vilka gyttjefyllda pölar deras politiska bas egentligen befinner sig. Trots att de bytt ut sin gamla stridsfackla som symbol, till den oskuldfulla blåsippan, så vet man att deras egentliga symbol är betydligt kantigare.

De sprayar helt enkelt parfym på skiten.

Det här inlägget postades i Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *