Tillbaka i opposition

Fox News Channel har haft tuffa sex år. Att hela tiden hålla med de som styr landet är svårt som "nyhetsförmedlande" TV-kanal. Det var så mycket lättare när Bill Clinton var president.

Nu efter kongressvalet vädrar FNC morgonluft igen – så till den milda grad att den gode John Moody vågar skicka mail igen. 2004 skrev han, i egenskap av vice VD för nyhetsavdelningen, ett flertal PM som bland annat utgjorde riktlinjer för hur kanalen skulle skylla 11:e september på Bill Clinton (läs här för en flashback). Nu är han alltså tillbaka igen:

Let's be on the lookout for any statements from the Iraqi insurgents, who must be thrilled at the prospect of a Dem-controlled congress.

Vi kan således räkna med att Fox News även fortsättningsvis kommer att hävda att terroristerna älskar Demokraterna, och att kärleken är besvarad.

Fair and balanced, my ass…

Lite glädje i smolkbägaren kan man dock finna i det faktum att Bill O'Reillys sextrakasserier mot sin fd producent Andrea Mackris kommer att bli opera. Jo, precis: opera.

Det här inlägget postades i Media, Politik, USA. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tillbaka i opposition

  1. Hej – jag har varit här och läst, sida efter sida, vill bara lämna ett avtryck hos dig så att du ser en av dina läsare. Jag måste tänka, smälta. Jag skrattade gott åt rådande politikers betyg – och ja… nu sitter de där. Anne-Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *