Bill och producenten – del 2

Fox News Channels ankare Bill O’Reilly var ju anklagad för sexuella trakasserier av Andrea Mackris, en av hans kvinnliga producenter. I vad som måste vara en av de snabbaste förhandlingarna någonsin i ett fall med så pass stor profil, så kom parterna överens i torsdags (förra veckan) och fallet kommer inte att gå till domstol.

Exakt hur överenskommelsen ser ut lär vi inte få reda på. Advokaterna som utarbetat den säger dock i ett gemensamt uttalande att inga felaktigheter har begåtts från någon av parterna. Detta verkar mycket underligt. Antingen har Bill trakasserat Mackris, eller så ljuger hon, det finns ingen medelväg. Någon måste alltså ha gjort fel. Enligt mig kan det bara betyda en sak: Bill har hostat upp duktigt med pengar, oavsett om Mackris talar sanning eller inte. Men lättandet av plånboken strider mot Bills personlighet, särskilt om hon ljuger. Enda möjligheten, i min mening, är att Bill visst har snackat whoopie över telefon och nu försöker sopa igen spåren så fort som möjligt. Han vet att liknande fall kan dra ut på tiden hur länge som helst och kan samtidigt dra alla inblandade smutsen. Inte trodde jag att käre Bill O’Reilly skulle lära en läxa både av Michael Jackson och Bill Clinton.

/Fred

Det här inlägget postades i Media, USA. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *