Dubbelmoralens väktare

[tag]Sverigedemokraterna[/tag]s Reichsparteitags im Nürn… riksårsmöte i [tag]Karlskrona[/tag] är i full gång.

[tag]Media[/tag] står redo. Rapport, Aktuellt och Sydnytt har alla skickat team dit. Alla de stora tidningarna är där. Radion är där. Frågan är bara om partiet kommer att få en pulpet att skrika från eller om journalisterna vågar ställa dem mot väggen. Aftonbladet har i alla fall gjort sitt i en artikelserie där de avslöjat Sd:s övertydliga dubbelmoral.

[tag]Sd[/tag]:s ledamöter är i större utsträckning beroende av bidrag än den övriga befolkningen (invandrare inräknat). De är också i väldigt hög grad dömda för brott (förvånansvärt många kvinnomisshandlare och rattfyllerister). Det visar sig således att när Sverigedemokraterna jämför svenskar med invandrare så hamnar partimedlemmarna inte på den svenska sidan av deras eget resonemang.

De tär på den svenska välfärden och de kan inte följa svenska lagar och regler. Det är så att man önskar att man kunde skicka dem någonstans…

Nej, Sverige är stort nog, även för förvirrade galenpannor som Sverigedemokraterna. Deras falska matematik och ologiska resonemang borde dock inte locka några röster – om bara medierna skötte sina jobb. Gudarna ska veta att de har tillräckligt med folk på plats i alla fall…

Det här inlägget postades i Media, Politik, Sverige. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dubbelmoralens väktare

 1. Grue skriver:

  Gå inte på AB:s billiga trick:

  http://www.expressen.se/1.417780

 2. Fred skriver:

  Expressen skriver samma sak. Skillnaden är att där försöker Sd förtvivlat försvara sina brottsliga medlemmar – utan att lyckas. Det verkar vara Grue som står för de billiga tricken…

 3. Magistern skriver:

  Well done, Fred! Retoriken från dylika partier har alltid vara ihålig. Det gäller bara att lyssna ordentligt. Hoppas att du fortsätter syna den typen av samhällsföreteelser med din fenomenala ”penna”.

 4. Fred skriver:

  Tack, Magistern! Ihåligheten måste bekämpas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *