Var svensk, annars…

Vi diskriminerar inte på grund av etnicitet. Vi vill att alla ska bli svenskar.

Vad händer annars?

Orden kommer från [tag]Lars-Johan Hallgren[/tag] – en lysande stjärna på [tag]Sverigedemokraterna[/tag]s Malmöhimmel, vilket magnitudmässigt placerar honom någonstans mellan en brun dvärg och ett svart hål.

Vi vill inte ha mångkultur. Vi vill ha en assimileringspolitik, inte en integrationspolitik.

Debatten i kommunfullmäktige i Malmö handlade om budgeten. Sverigedemokraterna vill inte stödja invandrarföreningar med kommunala medel.

Logiken bakom deras resonemang är lika stringent som vanligt. Jag utmanar dem att hitta en tydlig definition på vad som utgör en invandrarförening. Måste alla medlemmarna har utländska namn? Eller var går gränsen? 50 %? Hur ställer de sig till det Svensk-amerikanska förbundet?

Hur partiet, som aldrig själva lyckats definiera ”det svenska kulturarvet”, kan ligga strax under 4 %-spärren och bubbla är bortom all förståelse. Kandidater som den dömde brottslingen Lars-Johan Hallgren är på väg mot riksdagen utan att ha något att säga.

Vi vill att alla ska bli svenskar.

Utan att ha något vettigt att säga, menar jag.

Det här inlägget postades i Malmö, Politik, Sverige. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Var svensk, annars…

  1. Fredrik Svensson skriver:

    Ha ha ha 🙂 Klockis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *