Välkomna!

Det har gått ett drygt år sedan jag skrev mitt första "nyhetsbrev" till mina närmaste vänner – ett brev jag då valde att kalla Faux News, en anspelning på en ökänd TV-kanal jag tittade på alldeles för mycket. Till en början handlade mina veckovisa mail om just den TV-kanalen, men kom snart att handla om allt möjligt. En något redigerad version av det första mailet kan ni hitta här.

Sedan upptäckte jag Blogger. Som enkelt bloggverktyg var det optimalt för nybörjare och jag lade ner mycket möda på att lägga in mina Faux News-mail som poster i bloggen. Efter hand insåg jag dock att det hade en ganska begränsad funktionalitet. I takt med att mängden poster växte vill jag ha bättre ordning på dem än bara den stelt kronologiska som Blogger är beroende av. Jag hade också ett behov av flera andra funktioner som Blogger inte har support för. Efter ett kort försök med två olika bloggar (en om film, en om politik) befinner jag mig nu här.

Utan att lova för mycket, kommer det nu att bli mer av samma saker som tidigare, men förhoppningsvis oftare. Jag kommer också att utöka mina ämnesområden något. Det finns mycket att kommentera här i världen, och där hoppas jag att ni hjälper till. Jag tar till mig av kritik och blir inte särskilt generad av beröm.

Hjärtligt välkomna!

Det här inlägget postades i Admin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *