Dr Love

Bloggvärlden är full av kompletta idioter, framför allt på högerkanten. Jefferson Smith måste räknas till en av dem. I en post från den 17 juli försvarade han den israeliska muren med att förutsätta att alla palestinier är terrorister. Den 20 juli tog han dock priset som högerstolle nummer ett (kanske med undantag för Dick Erixon). Han hävdar då att Jan Hjärpe och Laila Freivalds är förespråkare för judeutrotning och gör ett kärlekstest dem emellan på Dr Love. Han kommer fram till att Hjärpe och Freivalds passar ihop till 91 %.

Jag gjorde ett eget test:
Love Calculator results

These are the results of the calculations by Dr. Love:

Jefferson Smith loves George W Bush
97 %

Dr. Love thinks that a relationship between Jefferson Smith and George W Bush has a very good chance of being successful, but this doesn’t mean that you don’t have to work on the relationship. Remember that every relationship needs spending time together, talking with each other etc.

/Fred

Det här inlägget postades i Bloggar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *