Information för eldsjälar

Inatt brann moskén i Malmö igen. För två år sedan brann stora delar av den ner till grunden. Nu släcktes branden snabbt. Det mesta tyder på att en eller flera personer kastat in en molotovcocktail i moskén huvudbyggnad. Denna gång var brandkåren snabbt på plats, medan polisen inte heller denna gången har några spår.

I lördagens Sydsvenskan fick nio partier frågan vad det viktigaste det partiet åstadkommit i Malmö sedan valet 2002. Så här sa Carl P. Herslow, partiledare för Skånepartiet:

Vi har på djupet informerat fullmäktigeledamöterna och övriga väljare om innehållet i Islam.

Att moskén nu brann igen betyder att Carl P. Herslow har lyckats. Hans ”informationskampanj” är en succé. Han har talat om islam som en ”farlig och smittsam psykosocial sjukdom” och som en cancersvult på det svenska samhället. Han är emot muslimska flyktingar, endast för att de är muslimer, och anser att profeten Mohammed var en ”epileptisk och hallucinatorisk sexdåre”. Natten direkt efter Herslow förklarat sin ”informationskampanj” som lyckad, brinner moskén. En slump?

Frågan är också vad som händer om polisen, mot förmodan, får tag på gärningsmännen. De blir antagligen åtalade för mordbrand och hamnar i Malmö tingsrätt inför nämndemännen Horst Werder, Siv Forsgren och Ingvar Wiik, alla medlemmar i Skånepartiet. Det är något ruttet i Malmö och stanken kommer i från Herslow och hans eldsjälar.

Om du inte trivs i ett mångkulturellt Malmö, Herslow: Stick och brinn!

/Fred

Det här inlägget postades i Malmö. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *