Veckans länklöp – vecka 13

REPUBLIKAN DROG HAGELBÖSSOR MOT SIN FRU!

John Kuhl, en republikansk kandidat till USA:s representanthus i höst, blev förbannad på sin fru under en middag 1994 – så förbannad att han drog, inte en, utan två hagelbössor mot henne. Medlem i NRA, kan man gissa.

Tüsken StormareSTORMARE AVHALLICKAR BILAR

Un-pimp my ride – med Peter Stormare – är ett gäng urfestliga reklamfilmer som försöker kränga VolksWagen.

HISTORISKA FILMER FÅR EGEN LINJE

1984 invaderade Sovjetunionen USA (Red Dawn). Det var samma år som Ghostbusters bildades, Gremlins löpte amok, en cybernetisk organism anlände från framtiden (Terminator) och ett maskhål från 1942 öppnades (The Philadelphia Experiment). Massor av andra ”historiska” fakta under rubriken.

Det här inlägget postades i Skola. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *