En historisk tillbakablick

Häromdagen attackerade vänsterstollar högerstollar i Sten Stenssons hemstad, Eslöv. Förutom att syndikalisterna och de andra lösa vänstermänniskorna lyckades krossa fönster på det kulturminnesmärkta Medborgarhuset, tryckte de också till Björn Söder, Sverigedemokraternas partisekreterare.

Politiskt våld är aldrig berättigat, inte ens av maskerade pubertala töntar med sympatier någonstans vänster om Stalin.

Jag kan tycka att Björn Söder och alla de andra dårarna inom Sverigedemokraterna behöver ett rejält kokt stryk, men av den intellektuella sorten. De skulle behöva en retorisk lavett, ett par argument i solar plexus och några logiska skallningar – så ska det nog bli människor av dem.

Naturligtvis leder vänstertöntarnas inte till att Sverigedemokraterna gråtande drar sig tillbaka till gyttjepölen de kom ifrån. Istället planerar de att kanske starta en egen vaktstyrka. Kanske får de häftiga uniformer med några coola symboler på.

*sniff, sniff*

Det luktar Sturmabteilung.

Tack för det, vänsterslynglar! Det enda ni lyckas med är att göra Sd till ett offer, med Björn Söder som martyr, och ta mig fan om inte det är precis vad de vill. Spela dem i händerna, bara. Då är det bara att vänta på en ölkällarkupp, en kristallnatt och de långa knivarnas natt…

Kan ni inte besegra dem med argument – ge jävelen i att försöka. 

Det här inlägget postades i Politik, Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *